Uutiset

Mukaan pelastusveneen miehistöön?

3.5.2019

SMPS Turun Meripelastusyhdistys etsii nyt uusia vapaaehtoisia miehistönjäseniä meripelastusalusten miehistöön.

Turun Meripelastusyhdistys järjestää seuraavan tulokaskoulutuksen keväällä 2020. Koulutukseen ei rajallisten resurssien takia voida ottaa kaikkia halukkaita, joten osallistujat valitaan kiinnostuneiden joukosta. Mitään ennakkotietoja tai -taitoja ei koulutukseen otettavilta vaadita, vaan kaikki koulutetaan Suomen Meripelastusseuran koulutusjärjestelmän mukaisesti. Miehistön jäseneltä kuitenkin vaaditaan yli 18 vuoden ikää, uimataitoa sekä hyvää terveyttä. Tulokaskurssin suorittaminen on ensimmäinen askel kohti pelastusaluksen hälytysmiehistöä. Miehistöön ei ole mahdollista päästä tulokaskoulutuksen ulkopuolelta.

Valintatilaisuus järjestetään 21.9. 2019 klo 10:00 alkaen. Tilaisuus koostuu lyhyestä haastattelusta sekä muutamista toiminnallisista tehtävistä vedessä. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse 31.8. mennessä osoitteeseen tulokkaat@tmpy.fi

Lisää tietoa toiminnasta voi lukea Mukaan vapaaehtoisten pelastusveneiden miehistöön- oppaasta. Miehistötoiminnasta kiinnostuneet ovat myös tervetulleita tutustumaan aluksiin ja toimintaan Pax Navis -tapahtumaan Ruissalon telakalla 23.5. klo 17:00 alkaen.

Subscribe to Uutiset
Tekninen toteutus: W3 Group