Uutiset

Ympär´Vuade -kampanja käynnistyy

26.7.2017

Turun meripelastajilla on hienoa historiaa takanaan jo monta vuosikymmentä. Niiden aikana meren sankarimme ovat tulleet tutuksi erilaista apua tarvitseville merenkävijöille tärkeän työnsä kautta. Tärkeässä roolissa on myös jokainen yhdistyksen jäsen, joista jokainen omalla panostuksellaan tekee toiminnan osaltaan mahdolliseksi – ilman jäseniä ei olisi yhdistystäkään.

Turun meripelastusyhdistys haluaakin nyt laajentaa toimintaansa lähentymällä kohti jäseniä.Hienojen vuosien myötä yhdistys on nyt siinä pisteessä, että se haluaa kasvattaa ja jakaa elinvoimaansa, ja muistaa jäseniään ympäri vuoden. Yhdistys haluaa tarjota jäsenilleen mahdollisuuden yhdessäoloon ja tekemiseen myös meripelastuksen ulkopuolella. Kokoammekin nyt innokasta joukkoa pariimme toteuttamaan visiota ympärivuotisesta, perinteitä-luovasta toiminnasta. Millaiseen toimintaan Sinä haluaisit osallistua? Millainen tapahtuma olisi Sinun mieleesi? Haluaisitko ehkä olla osa toteuttavaa tiimiä? Mitä haluaisit tehdä, millaista osaamista Sinulla on?

Haluatko Otkantti-lehden toimitukseen? Oletko näppärä somen kanssa? Onko Sinulla pää täynnä hyviä ideoita sen kehittämiseksi ja jäsenten aktivoimiseksi? Kihisetkö innosta päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumia? Haluatko suunnitella niihin ohjelmaa? Oletko mielelläsi herkkujen kanssa tekemisissä, ja pidät huolen nälkäisistä? Ehkä tykkäät leipoa, keittää kahvia tai paistaa makkaraa, ja samalla tavata tuttuja?

Ehkä haluat suunnitella ja toteuttaa virkistäviä teatterimatkoja, tai vain nauttia matkasta ja kulttuurista? Suuntautuuko mielenkiintosi apurahojen hakemiseen, varainkeruun tehostamiseen tai markkinointiin? Ehkä sinulla on järjestysmieskortti, tai sitten soitat orkesterissa? Etsimme jokaista innokasta ideoimaan ja osallistumaan. Kaikenlainen osallistuminen on enemmän kuin tervetullutta, kuten on myös pelkkä ilmaantuminen paikalle tuleviin tapahtumiin – Sinua varten niitä tehdään!

Tavoitteenamme on koota yhteistyötä tekeviä tiimejä suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolisesti yhdistyksen jäsenten näköistä toimintaa. Nyt Sinulla on siis ainutlaatuinen tilaisuus päästä vaikuttamaan siihen mitä tuleman pitää. Kerro arvokkaat ajatuksesi ja toiveesi meille, niin tehdään niistä yhdessä totta.

Kampanjaa käydään aktiivisesti Instagramissa ja Facebookissa Turun meripelastusyhdistyksen tileillä kesän ja syksyn aikana. Käy tykkäämässä sivuistamme, jos et sitä ole jo tehnyt. Tulossa on mielenkiintoisia jäseniä, arvontoja, kilpailuja ja ideariihtä. Osallistuminen palkitaan! Voit myös ottaa yhteyttä perinteiseen tapaan sähköpostitse. .

Yhteyshenkilö: Lasse Putko, ymparivuoden@tmpy.fi

Ympär´Vuade -kampanja on osa Turun meripelastusyhdistyksen toimeksiantamaa Projektiässätprojektia.Projektiässät on korkeakouluopiskelijoiden monialainen valmennuskurssi. Tässä Meripelastajien antamassa projektissa työskentelee neljä Turun yliopiston opiskelijaa eri aloilta

Subscribe to Uutiset
Tekninen toteutus: W3 Group