Nuorisotoiminta

Tule mukaan nuorisotoimintaan!

 

Turun Meripelastusyhdistyksen nuorisotoiminta on tarkoitettu kaikille 11-16 -vuotiaille tytöille ja pojille, jotka ovat kiinnostuneet vapaaehtoistoiminnasta merellä!

Harjoituskausi alkaa helmi-maaliskuussa ja jatkuu aina marraskuulle asti! Tapaamisia pidetään noin joka toinen viikko, joskus myös useammin. Meripelastuksen nuoriso jäsenenä pääsee kokeilemaan ja harjoittelemaan niin merellä liikkumiseen kuin ensiapuunkin liittyviä asioita. Kauden aikana osa harjoituksista tapahtuu meripelastusaluksilla tai alustukikohdassamme Hirvensalossa ja osa harjoituksista kerhohuoneistossamme Turun keskustan läheisyydessä. Harjoitukset koostuvat sekä teoria- että käytännön harjoituksista, jotka on vartavasten suunniteltu nuorille.

Käymme välillä vierailuilla muissa toimintaamme liittyvissä organisaatioissa ja kesäisin olemme pitäneet nuorisopurjehduksen, jolloin olemme lähteneet muutamaksi päiväksi merelle yhdistyksemme aluksilla. Kaikkiin harjoituksiin ei ole pakko osallistua jos esteitä tulee ja toimintaan voi liittyä missä vaiheessa kautta vain.

Aiempaa veneilykokemusta ei uudella jäsenellä tarvitse olla. Normaali terveydentila ja uimataito (200m), sekä innostus uuteen harrastukseen riittää!

Liittyäksenne mukaan toimintaan otattehan yhteyttä sähköpostitse:

nuoriso(a)tmpy.fi

 

Nuorisotoimintaamme liittyviin kysymyksiin vastailemme myös mielellämme. Ennen jäsenmaksun maksamista ja yhdistykseen liittymistä on toimintaamme mahdollista tulla tutustumaan. Laitattehan sähköpostia niin kerromme tarkemmin, miten juuri teidän nuorenne on helpointa tulla mukaan toimintaan!

 

Tervetuloa uuden harrastuksen pariin toivottaa Turun Meripelastusyhdistyksen nuorisotoiminnnanvastaava Joonas Dunderfelt, 0440886674!

Tekninen toteutus: W3 Group